Voetbalshirt bedrukken

Voetbalshirt bedrukken

Op zoek naar een textieldrukkerij voor het bedrukken van voetbalshirts? Voetbalshirt bedrukken met unieke nummers of logo's? Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten voetbalshirts inclusief bedrukking. Bij de sport voetbal is het dragen van flexibele en comfortabele sportkleding een must. Om die reden hebben wij als bedrijf een zeer groot assortiment aan kleding.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Voetbalshirt bedrukken

Voetbalshirt bedrukken met tri-blends

Bij Groenewas bedrukken we sportkleding door middel van tri-blends. Deze techniek houdt in dat het materiaal van een voetbalshirt uit drie materialen bestaat, namelijk: katoen, polyester en viscose. Met name de viscose zorgt voor een hele zachte, satijnen huidgevoel. De reden dat voetbalshirts meestal uit meerdere soorten materialen bestaan, zorgt ervoor dat de sporter flexibele bewegingen op hoge intensiteit kan maken. Daarnaast is het van belang dat de stof licht en luchtdoorlatend is. Hierdoor kunnen zweet en warmte gemakkelijk het lichaam verlaten. De prints die we op tri-blends bedrukken hebben een mooie, zachte look en feel.

Voetbalshirt bedrukken

Flex- en flock foliedruk

Bij het bedrukken van voetbalshirts maken we voornamelijk gebruik van flex- en foliedruk. Deze druktechniek is geschikt bij het printen van lage aantallen of aantallen waar veel wisselingen in voorkomen, zoals bijvoorbeeld voetbalshirts met verschillende nummers of namen. Bij flex- en flock foliedruk wordt de folie met een plotter uitgesneden en met een hittepers gefixeerd op de kleding. Flex- en foliedruk blijft het langst mooi op een duurzame ondergrond.

Voetbalshirt bedrukken

Voetbalshirt bedrukken met een badge of logo

Om de voetbalshirts van jouw voetbalteam helemaal af te maken, zou je kunnen overwegen om het logo van jouw club op het shirt te borduren. Dit zorgt voor een luxere uitstraling dan een opdruk en heeft een zeer lange levensduur. Kom gerust eens langs bij ons in de showroom om alle soorten druktechnieken in levende lijven te zien. Daar is het ook mogelijk om de verschillende stoffen en bedrukkingen te bekijken.

Voetbalshirt bedrukken

Naam op voetbalshirt bedrukken

Wil je jouw naam op het shirt van jouw favoriete club laten bedrukken? Bij Groenewas hebben we alle facetten in huis om dit te doen. We zorgen voor een hoge kwaliteit bedrukking die lang meegaat. Het voetbalshirt bedrukken gaat met behulp van de flex- en flock foliedruk techniek die hierboven wordt uitgelegd. Jouw naam op een voetbalshirt bedrukken zorgt voor een eigen identiteit. Uiteraard is het ook mogelijk om de naam van jouw grootste idool op het shirt te bedrukken.

Voetbalshirt bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type voetbalshirts je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren sportkleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van jouw voetbalshirt?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je voetbalshirt. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.