Groenewas Nijmegen advies en hulp

Advies voor duurzame kleding

Bij ons kun je terecht voor persoonlijk advies van specialisten in het vak. Wij denken met je mee en bouwen graag een relatie op voor de lange termijn. Maak een afspraak in onze showroom.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

zeefdruk Carel

Persoonlijk advies

Wij vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben met onze klanten en leveranciers. Het beste drukwerk maken we tenslotte als team en je bent dan ook welkom om op afspraak bij ons langs te komen. Wij worden enthousiast van een mooi design en denken graag mee over de materialen en technieken die dit design kunnen verrijken. We adviseren je graag over financiële haalbaarheid, de beste prijs-kwaliteitverhouding van textiel in combinatie met de beste druktechniek.

We doen het samen

We zien het maken van een zeefdruk of borduursel als onderdeel van een groter creatief proces en denken als specialisten graag mee over materiaalkeuze, druktechniek, kleur en inkt. De mogelijkheden om textiel te personaliseren zijn oneindig en dat willen we je graag laten zien in onze werkplaats, waar we ook de ruimte hebben om te experimenteren. Het is mogelijk om een sample te maken die we samen beoordelen alvorens we het drukproces starten.

showroom Groenewas
dryrangestanleystella

Stanley/Stella collecties

Wij zijn Official Dealer van Stanley/Stella. In onze showroom hangt de gehele collectie van dit kwalitatieve en duurzame white-label kledingmerk. De kleding van Stanley/Stella is uitermate geschikt om te borduren of bedrukken en voorzien van jouw merk. We geven je graag advies over de beste items in onze showroom.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.