Sascha geschiedenis

Geschiedenis

Op de keukentafel in het studentenhuis van Sascha werd het eerste shirtje gedrukt. Jaren later en vele shirtjes later zijn we uitgegroeid tot goedlopend bedrijf met hooggekwalificeerd personeel en high-end machines.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

zeefdruk Nimma aan zee

Roots in de culturele sector

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in de zeefdrukkerij. Onze wortels liggen in de culturele sector. In deze inspirerende hoek hebben we geleerd waar we nog iedere dag in geloven. Namelijk dat zelfexpressie een essentiële menselijke behoefte is. Hier hebben we voor het gezien wat een mooie zeefdruk op een t-shirt kan betekenen voor een band, muzikant of kunstenaar. En wat onze rol kan zijn in het creatief proces.

Duurzaamheid voorop

Vanuit die hoek zijn we verder gegroeid, van kleine- en grote ondernemers, tot publieke instellingen en kledingmerken. De aanvragen werden groter en de business werd serieuzer. Dat dwong ons ook om kritisch na te denken over onze voetafdruk, het gebruik van duurzame materialen en inkten. Want een goede balans tussen mens, natuur en product is voor ons van essentieel belang. We laten je dan ook graag zien hoe mooi en veelzijdig duurzaam drukwerk kan zijn.

drukwerk GoShort
persoonlijke aandacht Groenewas

Persoonlijke service

Inmiddels is ons team uitgebreid met diverse specialisten uit de textiel- en grafische industrie. We beschikken over een omvangrijke drukkerij met diverse high-end machines en technieken waar we dagelijks enkele items tot grote collecties bedrukken. Desondanks onze groei vinden we het belangrijk om tijd en oog te blijven hebben voor elkaar en onze klanten. Een goede samenwerking zien we dan ook als voorwaarde voor een mooi eindresultaat.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.