zeefdrukken groenewas

Duurzaam bedrukken

Al meer dan 15 jaar duurzaam drukwerk. Duurzaam in de manier waarop wij werken, met het oog op langdurige kwaliteit. Maar ook met biologische materialen en watergedragen inkten. De wereld maken we zo samen mooier.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Plants in Paradise zeefdruk

Duurzaam bedrukken

Duurzaam bedrukken, het lijkt een tegenstrijdige combinatie. Maar toch is ook bij drukwerk een milieuvriendelijke manier van werken zeker mogelijk. Wij werken uitsluitend met inkt op waterbasis. Deze inkt bevat minder schadelijke stoffen dan plastisol inkt en droogt op lagere temperaturen. Onze textielcollectie bestaat bij voornamelijk uit biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen die gecertificeerd zijn door bijvoorbeeld de Fairwear foundation, of het GOTS keurmerk voor biologisch textiel.

Met aandacht voor de hele keten

Voor ons was duurzaamheid in drukwerk vanaf de eerste dag een logische keuze. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar de verbeteringen te behalen zijn. De Vasim, waarin wij gevestigd zijn, heeft daarnaast flink geïnvesteerd in zonnepanelen waar we een groot deel van onze energietoevoer uithalen. Ook daar halen we milieuvoordeel. In deze branche die hier duidelijk zijn uitdagingen in ondervindt, proberen we door kritisch naar ons hele proces te kijken toch ons steentje bij te dragen aan een zo laag mogelijke milieubelasting.

Groenewas werkruimte

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.