GROENEWAS x STANLEY / STELLA
OFFICIAL DEALER

Stanley/Stella 2021

DUURZAAMHEID x COMFORT x KWALITEIT

Stanley/Stella is in 2012 opgericht met de missie om de perceptie van de textielindustrie te veranderen. Om producten op de markt te brengen met respect voor mens en milieu. Authentiek en maatschappelijk verantwoord. Kleding die je met trots wil dragen en verkopen.

Duurzaamheid

Stanley/Stella maakt gebruik van 100% biologisch katoen. Alle andere materialen zijn gerecycled. Er zijn strenge eisen in de kledingindustrie, die ervoor zorgen dat we een zo klein mogelijke impact op het milieu hebben. Zo is Stanley/Stella GOTS gecertificeerd. Daarnaast heeft alle kleding het Oeko-Tex label. Beter voor je huid en voor je gezondheid. Een mooie toevoeging is de PETA certificering. Dit betekent dat er nooit dierproeven gedaan worden voor de ontwikkeling van de kleding en dieren op geen enkele manier betrokken worden in het productieproces. In combinatie met onze waterbasis inkten krijg jij een veganistisch eindproduct!

Comfort

Stanley/Stella selecteert al haar materialen met de grootste zorg. Alle kledingstukken zijn gemaakt van natuurlijke vezels, die ongeƫvenaard zacht zijn. Kleding die comfortabel zit en waar jij je fijn in voelt.

Kwaliteit

Stanley/Stella produceert kleding die is afgewerkt tot in de puntjes. Zoals verfijnde details, sterke stoffen en een perfecte pasvorm. Bovendien zijn de naden goed afgewerkt en de ritsen niet kapot te krijgen. Dankzij het gladde oppervlak is de kwaliteit van de prints perfect. Of je nu kiest voor DTG printing, zeefdruk of een van onze andere druktechnieken.

stanley stella duurzaamheid

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: