Buitenkant Groenewas

Vasim

De Vasim is onze thuisbasis en de plek waar wij ons thuisvoelen. De komende jaren wordt het Vasim terrein getransformeerd tot dé culturele en creatieve hotspot van Nijmegen en omstreken.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Werkvloer Groenewas

Vasim – NYMA

Sinds 2006 is onze zeefdrukkerij gevestigd in de Vasim, in de oude fabriekshallen van kunstzijde fabriek NYMA. De Vasim is een cluster van creatieve bedrijven en culturele ondernemers, met een bijzondere historie aan de waterkant van Nijmegen. In deze oude fabriekshallen hangt een sfeer van vrijdenkers en creativiteit. We voelen ons verbonden met deze plek en de mensen die er werken.

Groei en verbouwing

De komende jaren staat de Vasim centraal in een grootschalige verbouwing van het pand en herinrichting van het omringende NYMA-terrein. In stappen wordt dit industriegebied nog beter ingericht voor culturele ondernemers en cultuurliefhebbers. De verbouwing is er met name op gericht om de samenhang van bedrijven die het terrein delen te bevorderen, en daarmee ook zaken zoals co-productie. Binnen de Vasim zijn wij inmiddels verhuisd naar een andere ruimte, waar we de komende jaren verder kunnen groeien. Zo hebben we meer plek voor onze machines, opslag van materialen en onze showroom. Je bent welkom om het resultaat te bekijken.

vasim nieuw groei

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.