StanleyStella nieuwe collectie strand

Over Stanley/Stella

Wij zijn Official Dealer van Stanley/Stella. Prachtige collecties duurzame kleding, gemaakt om te bedrukken en borduren. Beschikbaar in talloze kleuren en van topkwaliteit.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

duurzaamheid_Stanley/Stella

Duurzaamheid

Stanley/Stella maakt gebruik van 100% biologisch katoen. Alle andere materialen zijn gerecycled. Er zijn strenge eisen in de kledingindustrie, die ervoor zorgen dat we een zo klein mogelijke impact op het milieu hebben. Zo is Stanley/Stella GOTS gecertificeerd. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel!

Comfort

Stanley/Stella selecteert al haar materialen met de grootste zorg. Alle kledingstukken zijn gemaakt van natuurlijke vezels, die ongeëvenaard zacht zijn. Beter voor je huid en voor je gezondheid. Kleding die comfortabel zit en waar jij je fijn in voelt.

StanleyStella Mover 2.0 Cultivator 2.0
stanleystella buitenshoot

Kwaliteit

Stanley/Stella produceert kleding die is afgewerkt tot in de puntjes. Verfijnde details, sterke stoffen en een mooie pasvorm. Bovendien zijn de naden goed afgewerkt en de ritsen niet kapot te krijgen. Dankzij het gladde oppervlak is de kwaliteit van onze prints perfect. Of je nu kiest voor DTG printing, zeefdruk of een van onze andere druktechnieken.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.