Catalogus

Onze catalogus bevat kleding van verschillende merken, in allerlei typen. Denk hierbij aan t-shirts, truien, tasjes, petten, schorten en accessoires. Daarnaast hebben we een groot sortiment aan sportkleding en bedrijfskleding. Rompertjes of andere babykleding? Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij leveren het. Sinds 2020 zijn we Official Dealer van Stanley/Stella, duurzame kleding in de beste kwaliteit. Uitermate geschikt voor je eigen brand, of als hoogwaardige merchandise voor jouw bedrijf of evenement. 

Heb je specifieke wensen? We zijn ruim gesorteerd en passen ons graag aan. Waar wordt de kleding voor gebruikt? Zijn er speciale condities waar rekening mee gehouden moet worden? Spelen er 'branding issues'? Welke maatvoering en hoe groot zijn de oplages? Veel vragen komen op bij het verwerken van een opdracht. We spreken dan ook graag af bij ons in de Vasim, of bij jouw bedrijf. Zo kunnen we direct inspelen op de behoeftes die er zijn en je van het beste advies voorzien.

Showroom bezoeken

Uiteraard is het belangrijk dat de kleding aansluit bij jouw specifieke wensen. De look, feel en pasvorm is immers bij elk merk of item weer anders. Maak een afspraak voor het bezoeken van onze showroom. Zo kun je van te voren de gewenste items passen en voelen.

Je vindt onze zeefdrukkerij hier:

De Vasim
Winselingseweg 41, Nijmegen

Als je eerst even belt, kunnen we alvast het een en ander doornemen, zodat we je tijdens ons gesprek snel en concreet van dienst kunnen zijn.

Wil je toch liever eerst zelf door onze catalogus bladeren? Klik dan op een van de catalogi.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: