Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor je team of sportevenement? Wil je unieke namen, nummers of sponsorlogo's bedrukken op je teamkleding? Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten sportkleding en bedrukking. Met een bedrukking kun je een sportoutfit personaliseren en een unieke uitstraling creëren. Dit doen we voor sportclubs, maar ook voor sportteams en atleten. Met een bedrukt en identiek shirt vergroot je het teamgevoel. Wij bedrukken club kleding van namen, slijtvaste rugnummers en de logo's van sponsoren. Met reflecterende prints blijf je ook 's avonds of met slecht weer zichtbaar.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Sportkleding bedrukken

Modieuze sportkleding bedrukken

De vraag naar modieuze sportkleding, die je ook buiten de sportschool kunt dragen, is de laatste jaren enorm gegroeid. Comfortabele sportkleding met een mooie print is ideaal voor je work-out, maar ook voor daarbuiten. Denk aan het bedrukken van kleding als merchandise voor jouw crossfit box of sportschool. Of een bedrukt shirt als toffe herinnering aan een mudrace of wielertour. Onze prints zijn slijtvast, zodat de kleding mooi blijft na vele rondes in de wasmachine.

Sportkleding bedrukken

Tri-blends sportkleding bedrukken

We bedrukken sportkleding die bestaat uit allerlei materialen, maar we zijn gespecialiseerd in het bedrukken van tri-blends. In een tri-blend worden drie verschillende materialen; katoen, polyester en viscose (ook wel kunstzijde genoemd) met elkaar gecombineerd. Met name de viscose zorgt voor een heel zacht, satijnen huidgevoel. Belangrijker nog is dat de stof lichtgewicht is en luchtdoorlatend, waardoor zweet en warmte makkelijk weg kunnen van je lichaam. De prints die we op tri-blend drukken hebben een mooie, zachte look.

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken met Flex- en flock foliedruk

Een veelgebruikte druktechniek bij het bedrukken van sportkleding is Flex foliedruk. Deze druktechniek is erg goed geschikt voor lage aantallen met veel wisselingen, zoals sportkleding met nummers en namen. Deze verschillen namelijk per kledingstuk. De folie wordt met een plotter uitgesneden en met een hittepers gefixeerd op de kleding. Flex- en foliedruk blijft het langst mooi op een duurzame ondergrond. Kom eens langs en neem een kijkje in onze uitgebreide textielcatalogus.

Sportkleding bedrukken

Logo’s en badges van een luxe uitstraling

Wanneer je jouw sportkleding net wat meer op wilt laten vallen, is het mogelijk om bijvoorbeeld het logo van jouw club op het shirt te laten borduren. Borduren is een eeuwenoude techniek die nog steeds veel gebruikt wordt. Dit komt voornamelijk door de lange levensduur van borduurwerk. Sportkleding bedrukken door middel van borduren komt voornamelijk voor bij het plaatsen van het logo.

Bedrukken sportkleding

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type sportkleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren sportkleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van sportkleding?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je sportkleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.