Skaten Stanley Stella

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken voor je team of sportevenement? Wil je unieke namen, nummers of sponsorlogo's bedrukken op je teamkleding? Met een bedrukking kun je een sportoutfit personaliseren en een unieke uitstraling creëren. Dit doen we voor sportclubs, maar ook voor sportteams en atleten.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Modieuze sportkleding bedrukken

De vraag naar modieuze sportkleding, die je ook buiten de sportschool kunt dragen, is de laatste jaren enorm gegroeid. Comfortabele sportkleding met een mooie print is ideaal voor je work-out, maar ook voor daarbuiten. Denk aan het bedrukken van kleding als merchandise voor jouw crossfit box of sportschool. Of een bedrukt shirt als toffe herinnering aan een mudrace of wielertour. Onze prints zijn slijtvast, zodat de kleding mooi blijft na vele rondes in de wasmachine.

Tri-blends bedrukken

We zijn gespecialiseerd in het bedrukken van tri-blends. In een tri-blend worden drie verschillende materialen; katoen, polyester en viscose (ook wel kunstzijde genoemd) met elkaar gecombineerd. Met name de viscose zorgt voor een heel zacht, satijnen huidgevoel. Belangrijker nog is dat de stof lichtgewicht is en luchtdoorlatend, waardoor zweet en warmte makkelijk weg kunnen van je lichaam. De prints die we op tri-blends drukken hebben een mooie, zachte look.

Boksfabriek sportshirts
borduren GRIP

Logo’s met uitstraling

Wanneer je jouw sportkleding net wat meer op wilt laten vallen, is het mogelijk om bijvoorbeeld het logo van jouw club op het shirt te laten borduren. Borduren is een eeuwenoude techniek die nog steeds veel gebruikt wordt. Dit komt voornamelijk door de lange levensduur van borduurwerk. Vraag een offerte aan of bel ons voor de mogelijkheden.

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van sportkleding?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je sportkleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.