Zeefdruk op duurzame wijze

Zeefdruk ligt aan de basis van onze druktechnieken. Het is veelzijdig en je kunt er alle kanten mee uit. We zeefdrukken voornamelijk in grote oplages. Maar, als er niet te veel kleuren in je ontwerp opgenomen zijn, is zeefdrukken in kleine oplages ook heel goed mogelijk.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Pantone kleuren

De stijlen in zeefdruk zijn legio, de kleuren zijn eindeloos. Onze machines zijn high-end en we drukken op basis van het Pantone kleursysteem. Zo kunnen we bij een eventuele herdruk de origineel gekozen kleuren zo goed mogelijk herhalen. Maar heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan speciale kleureffecten als metallic, fluor, goud en zilver? Er is veel mogelijk. Dat geeft ons de mogelijkheid om de beste optie te kiezen die past bij jouw stijl, toepassing en budget.

Meest duurzame printtechniek

Duurzaamheid in drukwerk was voor ons vanaf de eerste dag een logische keuze. We werken met inkt op waterbasis, die GOTS gecertificeerd is. Deze inkt bevat minder schadelijke stoffen en droogt op lagere temperaturen dan pvc inkt. De afdrukken hebben een matte look en zachte feel. Kenmerken die in de huidige mode erg gewild zijn. Een zeefdrukprint is zeer wasecht en blijft lang mooi van kleur. Je kleding of tas zeefdrukken is dus een echte investering.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.