doornroosje

Merchandise bedrukken

Jaren geleden behoorde merchandise nog vooral tot de muziekwereld. Tegenwoordig zijn ook bedrijven onlosmakelijk verbonden met merchandise. Versterk je imago en maak van je klanten fans!
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Don't Fuck Up The Recording Merchandise

Fans in plaats van klanten

Merchandise verkopen of uitdelen is dé manier om van je klanten fans te maken. Een klant die met een bedrukte trui van jouw koffiebar de deur uit gaat is de beste wandelende reclame die er bestaat. Merchandise maakt het mogelijk om op een goedkope manier veel mensen te bereiken. Én het zorgt voor extra omzet. Twee vliegen in een klap.   

Voor ieder budget

Wij bedrukken merchandise voor ieder budget en werken daarbij met staffelkortingen. Vertel ons wat je nodig hebt en wij denken met je mee over passende aantallen, geschikte drukmethodes en textiel met de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu een eenmalig event organiseert, of je bedrijf op de kaart wil zetten.

Sungrooves Merchandise
Kids & Billies Merchandise

Merchandise bedrukken op Stanley/Stella

Maak echt onderscheid door kwalitatieve en duurzame kleding of tote bags te bedrukken. De white-label items van Stanley/Stella zijn perfect voor het personaliseren van jouw merchandise. Als Official Dealer denken we graag met je mee welke items we het best kunnen leveren voor jouw festival, band of bedrijf.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.