Neklabels

Private labeling

Wil jij je eigen private label starten? Of wil je de productie van jouw bestaande merk uit handen geven? Wij denken met je mee en maken jouw merk!
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Wat is een private label?

Met een private label bied je producten aan die gelabeld zijn als jouw eigen merk. Dit zijn vaak bestaande producten, die jij voorziet van jouw design en merknaam. Het voordeel hiervan is dat je met kleine aantallen voor relatief lage prijzen jouw eigen brand op de markt kan zetten. Gaat de verkoop vlot? Dan kunnen we ook eenvoudig de productie opschalen.

Wij maken jouw merk

Wij kunnen de productie van jouw private label volledig verzorgen. Het is mogelijk om je designs op onze blanks te bedrukken, maar je kunt ook zelfgeproduceerde kleding aanleveren. Met een mooi neklabel zet je de puntjes op de i. Ingenaaide geweven labels of gedrukte labels, waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Dear Ivy
Stanleystella blanks

Duurzame blanks

Wil jij jouw eigen private label starten? Dan raden we je de items van onze merken als Stanley/Stella, Build Your Brand of Continental Clothing aan. Deze merken zijn gericht op duurzaam en kwalitatief textiel, bedoeld voor retail. De kleding heeft slechts een kleine maataanduiding en volledig te personaliseren. Ideaal voor re-branding. Wij werken zowel voor grote gevestigde merken, als voor opkomende nieuwe brands. Ga het gesprek eens met ons aan, we kunnen meer voor je doen dan je wellicht zou denken.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.