DTF machine bij Groenewas

DTF Printing

Direct to Film (DTF) printen is een nieuwe veelzijdige technologie met veel toepassingen. Met DTF wordt de print eerst met waterbasis inkt in full color geprint op een folie, waarna deze met een hittepers op het textiel wordt gezet.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Neklabel Wintertuin

Tagless neklabels

Niet alle plekken op een kledingstuk zijn makkelijk te bedrukken. Voor deze uitdagingen maken we vaak gebruik van DTF neklabels. Daarmee kunnen we een print mooi en strak op moeilijk bereikbare plekken drukken. Transferdruk is uiterst geschikt voor voor tagless neklabeling. De bedrukte transfers kunnen we bewaren, dus bij een herhaalopdracht kunnen we snel leveren en ontvang je exact dezelfde print.

Gepersonaliseerd textiel

DTF is ideaal voor het produceren van gepersonaliseerd textiel als polo’s, hoodies, tassen en jassen. Het maakt hoogwaardige, duurzame en levendige prints mogelijk op een verscheidenheid aan stoffen, waaronder katoen, gemengde stoffen, polyester, nylon en meer.

Persoonlijk shirt bedrukken
Sportkleding bedrukken

Sportkleding

Gezien de veelzijdigheid in het printen op verschillende soorten stof en de duurzaamheid, zelfs bij veelvuldig wassen, is DTF een uitstekende keuze voor het maken van sportkleding, zoals shirts of trainingskleding. Denk hierbij ook aan het drukken van individuele namen of rugnummers op (polyester) sportkleding. Transferdruk blijft het langst mooi op een kwalitatieve ondergrond.

Mode en design

Voor modeontwerpers en merken kan DTF een geweldige aanvulling zijn voor het maken van ingewikkelde en gedetailleerde ontwerpen op stoffen die moeilijk met DTG zijn te printen of waarbij de opstartkosten van zeefdruk te hoog zijn. Het vermogen om complexe ontwerpen met een hoge kleurgetrouwheid te reproduceren is vooral handig in deze industrie.

DTF Rhinowear
Rompertje Doornroosje

Geen minimale ordergrote

Omdat DTF geen minimale bestelhoeveelheid vereist, kan het ideaal zijn voor kleine bedrijven en start-ups die gepersonaliseerde of op maat gemaakte producten willen aanbieden zonder te hoeven investeren in grote productieseries. Ook is het handig voor het steeds opnieuw bestellen van bedrijjfskleding.

Print-On-Demand

DTF wordt steeds populairder voor print-on-demand diensten, waarbij wij jouw verschillende ontwerpen op producten drukken als en wanneer de bestellingen binnenkomen, in plaats van een grote voorraad voorbedrukte artikelen aan te houden. De mogelijkheid om kleine oplages of zelfs eenmalige afdrukken te maken op lastigere ondergronden, maakt DTF een uitstekende aanvulling voor dit bedrijfsmodel.

Fuuki DTF

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.