Transferdruk op duurzame wijze

Met transferdruk wordt een print indirect aangebracht op het textiel. Deze wordt eerst met zeefdruk of in full color aangebracht op een folie, waarna het met een hittepers op het textiel wordt gezet.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Gepersonaliseerde neklabels

Niet alle plekken op een kledingstuk zijn makkelijk te bedrukken. Voor deze uitdagingen maken we vaak gebruik van transferdruk. Daarmee kunnen we een print mooi en strak op moeilijk bereikbare plekken drukken. Transferdruk is uiterst geschikt voor voor neklabeling. De bedrukte transfers kunnen we bewaren, dus bij een herhaalopdracht kunnen we snel leveren en ontvang je exact dezelfde print.

Full color transfers

Met onze nieuwste generatie DTF printer (Direct to Film) is het mogelijk om full color transfers in zeer hoge resolutie te drukken. Deze transfers worden met de hittepers aanbracht op het textiel. DTF verschilt van DTG in dat het beter op ondergronden gedrukt kan worden zoals 100% polyester. Het textiel behoeft daarnaast geen voorbehandeling zoals bij DTG.

Bedrijfskleding en rugnummers

Transferdruk is zeer geschikt voor bepaalde toepassingen. Denk hierbij aan bedrijfskleding maar ook aan het drukken van namen of rugnummers op (polyester) sportkleding. Transferdruk blijft het langst mooi op een duurzame ondergrond. Kom eens langs en neem een kijkje in onze uitgebreide textielcatalogus.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.