Bedrijfskleding bedrukken

Bedrijfskleding bedrukken of borduren met jouw logo zorgt voor extra herkenbaarheid van je merk of dienst. Een kwalitatief goede print of borduursel oogt professioneel en een mooi bedrukt shirt dat met plezier wordt gedragen zal het teamgevoel vergroten.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Verschillende soorten bedrijfskleding bedrukken

Professionele bedrijfskleding speelt een grote rol in de uitstraling van je bedrijf. Wij bieden een divers assortiment aan duurzame bedrijfskleding. Van een nette blouse of polo tot slijtvaste werkkleding die tegen een stootje kan. Naast dat het bedrukken van je bedrijfskleding voor herkenbaarheid zorgt, draagt het ook bij aan de zichtbaarheid en veiligheid van je medewerkers op locatie, bijvoorbeeld door de toepassing van reflecterende bedrukking op de kleding te borduren.

Wij hebben alle technieken in huis om jouw textiel helemaal naar wens te personaliseren. Doordat we werken met verschillende leveranciers hebben we een groot aanbod aan kleding van diverse merken. Zo kun je bij ons terecht voor de beste kwaliteit organic clothing. In de categorie bedrijfskleding is het voor ons mogelijk om verschillende kledingstukken te bedrukken. We maken hierbij onderscheid tussen de categorieën: werkjassen, werkshirts, werktruien, werkpolo’s en werkvesten.

Werkkleding bedrukken met slijtvaste materialen

Bij Groenewas vinden we het belangrijk om onze werkkleding te bedrukken met kwalitatief goede merken. We werken graag met merken waar we achter staan. Merken die slijtvaste en duurzame kleding leveren voor de meest veeleisende toepassingen. Met behulp van technieken als zeefdrukken en borduren kunnen we de bedrijfskleding voorzien van een bedrukking die lang mee gaat en zelfs onder de zwaarste omstandigheden zijn kwaliteit behoudt. Eén van de merken die aan al onze eisen voldoet is de bedrijfskleding van het merk Carhartt. Dit bedrijf produceert op duurzame wijze en zorgt voor sterke en comfortabele werkkleding.

Kennis en ervaring met verschillende druktechnieken

In onze textieldrukkerij hebben we alle relevante druktechnieken in huis en werken we met de meest geavanceerde machines om jouw bedrijfskleding te bedrukken op een duurzame manier. Doordat we gebruik maken van deze machines is het mogelijk om veel controle uit te oefenen op de uiteindelijke kwaliteit. Daarnaast kunnen we op hoge snelheid produceren, waardoor het voor ons ook mogelijk is om grote aantallen bedrijfskleding te bedrukken.

Bedrijfskleding bedrukken met behulp van zeefdruk

Met behulp van de druktechniek zeefdruk is het mogelijk om diepe kleuren op de bedrijfskleding te bedrukken. Zeefdruk ligt aan de basis van onze druktechnieken en is veelzijdig inzetbaar. Bij Groenewas zeefdrukken we voornamelijk in grote oplages. Dit heeft voornamelijk te maken met het aantal kleuren die in het ontwerp gebruikt worden. Wanneer de werkkleding bedrukt moet worden met minder kleuren is het ook mogelijk om zeefdruk in kleine oplages toe te passen.

Werkkleding bedrukken op duurzame wijze met transferdruk

Niet alle plekken op een kledingstuk zijn makkelijk te bedrukken. Voor deze uitdagingen maken we vaak gebruik van transferdruk. Met behulp van deze druktechniek is het mogelijk om een print mooi en strak op moeilijk bereikbare plekken te drukken. Dit is uiterst geschikt voor het bedrukken van een label in de nek van het kledingstuk. Bij de druktechniek transferdruk wordt een print indirect aangebracht op het textiel. Zo wordt de bedrukking eerst door middel van een zeefdruk of in full color aangebracht op een stuk folie. Vervolgens wordt deze met behulp van een hittepers op het textiel gezet.

Deze ontwikkelingen op het gebied van kledingbedrukking maakt het voor ons mogelijk om full color transfers in zeer hoge resolutie te drukken en op bedrijfskleding te plaatsen. Ook deze transfers worden met behulp van een hittepers aangebracht op het textiel.

Duurzaam bedrijfskleding bedrukken

Duurzaamheid en bedrukken lijkt een tegenstrijdige combinatie, maar toch is het ook bij drukwerk mogelijk om dit op een milieuvriendelijke manier uit te voeren. Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen en is het van belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Wij doen dit door uitsluitend te werken met inkt op waterbasis. Deze inkt bevat minder schadelijke stoffen dan plasticol inkt en droogt op lagere temperaturen. Onze textielcollectie bestaat voornamelijk uit biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen. Bedrijfskleding bedrukken op duurzame wijze is bij ons de norm. Zo dragen wij bij aan de gehele keten.

Wij ontzorgen

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde medewerkers, waarvan een groot aantal een achtergrond heeft in de modewereld. Hierdoor weten ze precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Als bedrijf hebben we alle kennis in huis om jouw bedrijf te voorzien van hoge kwaliteit kleding. Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom, waar je de materialen en bedrukking zelf kunt bekijken en voelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Kunnen wij je helpen met het bedrukken van werkkleding?

Als textieldrukkerij in Nijmegen helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je bedrijfskleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.