Boweevil

Tassen bedrukken

We helpen je graag bij het duurzaam bedrukken van je tote bags. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines zijn de mogelijkheden enorm. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Browniebox-zeefdruk-tassen

Duurzaam tassen bedrukken

Duurzaam tassen bedrukken doe je bij Groenewas. We hebben een groot assortiment. Denk bijvoorbeeld aan katoenen tassen, canvas shoppers en tote bags.

Sinds de eerste dag van ons bestaan werken we op duurzame wijze en staat kwaliteit hoog in het vaandel. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar verbeteringen te behalen zijn. Zo kunnen we een duurzaam bedrukte tas leveren mét een zo duurzaam mogelijke bedrukking.

Tassen bedrukken met logo van jouw bedrijf of evenement

Vrijwel iedereen heeft er thuis een paar aan de kapstok hangen: bedrukte katoenen tassen, oftewel tote bags. Ze zijn makkelijk om even mee te grissen voor een snelle boodschap, of om als casual tas mee te nemen naar een lunch. Voor bedrijven en merken zijn ze een perfect promotiemiddel. Om ze goed te laten opvallen in het straatbeeld worden ze dan ook steeds artistieker bedrukt. Kleur het straatbeeld met jouw logo en vergroot je naamsbekendheid. In onze textieldrukkerij in Nijmegen voegen we op duurzame wijze waarde toe aan jouw merk!

Make My Day tassen

Full colour tassen bedrukken

Door middel van onze geavanceerde full color printers kunnen we foto’s of designs met veel details en kleurverlopen op canvas tassen bedrukken. Met speciale printkoppen wordt de inkt direct op het textiel of op een transferfolie geprint. Dit zorgt ervoor dat afbeeldingen haarscherp en zeer realistisch gedrukt kunnen worden. Wij beschikken over de laatste generatie machines en zijn gespecialiseerd in full color printing.

Aandacht voor de gehele keten

Al sinds de start van onze onderneming hebben we aandacht voor de gehele keten. Duurzaamheid zit diep in ons DNA geworteld, met het oog op langdurige kwaliteit. We maken gebruik van biologische materialen en watergedragen inkt. Onze inktsoorten bevatten veel minder schadelijke stoffen dan plastisol inkt en drogen op lagere temperaturen. De energie uit de Vasim (onze thuishaven) wordt voornamelijk uit de zonnepanelen op het dak opgewekt.

Zeefdruk NS tassen
Tassen goud

Verschillende bedrukkingsmogelijkheden

Tassen zijn te bedrukken met verschillende technieken die ieder een ander effect geven op de gekozen ondergrond. We hebben een grote keuze uit drukkleuren en effecten zoals goud en zilver om je tas te personaliseren. En omdat we inkt op waterbasis gebruiken, ga je voortaan de deur uit met een mooie, milieuvriendelijke en duurzame tas.

Divers assortiment

Van een tote bag kun je lang plezier hebben. De tassen die wij in onze textielcatalogus hebben opgenomen zijn extra duurzaam. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Je bent welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken. We kunnen je daar meteen adviseren in het maken van de beste materiaalkeuze.

wintertuin tassen

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type tas je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren tassen aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.