Tassen bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Tote bag bedrukken

Tassen bedrukken op duurzame wijze

Duurzaam tassen bedrukken doe je bij Groenewas. We hebben een groot assortiment aan tassen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan katoenen tassen, canvas tassen en tote bags. Sinds de eerste dag van ons bestaan werken we op duurzame wijze en staat kwaliteit hoog in het vaandel. In theorie lijkt een textieldrukkerij niet goed samen te gaan met het thema duurzaamheid. Wij proberen hier echter het verschil in te maken. Als bedrijf zijn wij vanaf de eerste dag al bezig met duurzaam werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar verbeteringen te behalen zijn. Zo heeft onze thuishaven de Vasim flink geïnvesteerd in zonnepanelen, waardoor een groot deel van de energietoevoer energieneutraal ingezet kan worden.

Tote bag bedrukken

Tassen bedrukken met logo van jouw bedrijf of evenement

Vrijwel iedereen heeft er thuis een paar aan de kapstok hangen; bedrukte katoenen tassen, oftewel tote bags. Ze zijn makkelijk om even mee te grissen voor een snelle boodschap, of om als casual tas mee te nemen naar een lunch. Voor bedrijven en merken zijn ze een perfect promotiemiddel. Om ze goed te laten opvallen in het straatbeeld worden ze dan ook steeds artistieker bedrukt. Kleur het straatbeeld met jouw logo en vergroot je naamsbekendheid door tassen te bedrukken met logo. In onze textieldrukkerij in Nijmegen kunnen we op duurzame wijze prachtige tassen bedrukken. Door een logo op je tas te bedrukken voeg je waarde toe aan je merk.

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken full colour

Door middel van de techniek van onze geavanceerde DTG printer (Direct to Garment printing) kunnen we foto’s of designs met veel details en kleurverlopen op canvas tassen bedrukken. Met speciale printkoppen wordt de inkt direct op het textiel geprint. Dit zorgt ervoor dat afbeeldingen haarscherp en zeer realistisch gedrukt kunnen worden. Wij beschikken over de laatste generatie machines en zijn gespecialiseerd in DTG printing.

Tassen bedrukken

Aandacht voor de gehele keten

Al sinds de start van onze onderneming hebben we aandacht gehad voor de gehele keten. Duurzaamheid zit diep in ons DNA geworteld. Duurzaam is de manier waarop wij werken, met het oog op langdurige kwaliteit. Bij onze bedrukkingen maken we gebruik van biologische materialen en watergedragen inkt. De wereld maken we zo samen een beetje mooier. Ondanks dat tassen duurzaam bedrukken een tegenstrijdige combinatie lijkt, is onze manier van werken toch zeer milieuvriendelijk. Onze inktsoorten bevatten bijvoorbeeld veel minder schadelijke stoffen dan plasticol inkt en droogt op lagere temperaturen. De energie uit de Vasim (onze thuishaven) wordt voornamelijk uit de zonnepanelen op het dak opgewekt. Verder voldoet onze werkwijze aan verschillende keurmerken, zoals Fairwear foundation en GOTS keurmerk voor biologisch textiel.

Tassen bedrukken

Verschillende bedrukkingsmogelijkheden

Tassen zijn te bedrukken met verschillende technieken die ieder een ander effect geven op de gekozen ondergrond. We hebben een grote keuze uit drukkleuren om je tas te personaliseren. En omdat we watergedragen inkt gebruiken, ga je voortaan de deur uit met een mooie, milieuvriendelijke en duurzame tas.

Divers assortiment

Van een tote bag kun je lang plezier hebben. De tassen die wij in onze textielcatalogus hebben opgenomen zijn extra duurzaam. Ze zijn gemaakt van 100% biologisch katoen en GOTS gecertificeerd. Je bent welkom in onze showroom om ons assortiment te bekijken. We kunnen je daar meteen adviseren in het maken van de beste materiaalkeuze.

Tassen bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type tas je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de tassen er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren tassen aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je katoenen tassen. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.