Werkjassen bedrukken

Werkjassen bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Werkjassen bedrukken

Werkjassen bedrukken

Een bedrijfslogo laten bedrukken op een werkjas? We beschikken over een sterk assortiment aan professionele werkjassen. De bedrukking speelt een grote rol in de uitstraling van je bedrijf. Wij bieden een divers assortiment van zowel zomer-werkjassen, als winter-werkjassen. Zo bieden we slijtvaste werkkleding aan die wel tegen een stootje kan.

Naast dat de werkkleding bijdraagt aan de herkenbaarheid van je bedrijf, draagt het ook bij aan de zichtbaarheid en veiligheid van je medewerkers op locatie. Laat je werkjassen bedrukken door Groenewas en ervaar het zelf.

Werkjassen van slijtvaste materialen

Als bedrijf werken we graag met merken waar we achter staan. Ons assortiment aan werkjassen is slijtvast en wordt duurzaam geproduceerd. Hierdoor is de kleding inzetbaar voor de meest veeleisende toepassingen. Met behulp van technieken als zeefdrukken en transferdruk kunnen we de kleding voorzien van een bedrukking die net zo lang zijn kwaliteit behoudt als de kleding zelf. Eén van de merken die aan al onze eisen voldoet zijn de werkjassen van het merk Carhartt. Dit bedrijf produceert op duurzame wijze en zorgt voor sterke en comfortabele werkkleding.

Werkjassen bedrukken
Werkjassen bedrukken

Werkjassen bedrukken met verschillende methodes

De druktechniek die gebruikt wordt bij het bedrukken van werkjassen is per situatie verschillend. Afhankelijk van het kleurgebruik en het materiaal van de kleding wordt de juiste druktechniek geselecteerd. In onze textieldrukkerij hebben we alle relevante druktechnieken in huis. Dus ook voor het bedrukken van andere kledingstukken kan je bij ons terecht. Op onze locatie in de Vasim werken we met de meest geavanceerde machines om jouw bedrijfskleding te bedrukken op een duurzame manier.

Werkjassen bedrukken met zeefdruk

Wil je een slijtvaste bedrukking op je werkjassen? Dan is zeefdruk de druktechniek die je zoekt. Zeefdruk ligt aan de basis van onze druktechnieken en is veelzijdig inzetbaar. Deze techniek is met name interessant voor hoge oplages, maar bij één kleur kan dit al vanaf 25 stuks.

Werkjassen bedrukken
Werkjassen bedrukken

Werkjassen bedrukken met transferdruk

Transferdruk wordt gebruikt om een print mooi en strak op een moeilijk te bereiken plek te bedrukken. Deze druktechniek is bijvoorbeeld uiterst geschikt voor het bedrukken van een label in de nek van een kledingstuk. Werkjassen bedrukken met transferdruk werkt eigenlijk als volgt. In plaats van het bedrukken van het textiel zelf, wordt de print indirect aangebracht op het textiel. Zo wordt de bedrukking eerst door middel van zeefdruk of in full color aangebracht op een stuk folie. Met behulp van een hittepers kunnen we vervolgens deze print op het textiel van de werkjassen bedrukken.

Werkjas met logo bedrukken

Een werkjas met logo bedrukken is een goede manier om tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden je naamsbekendheid als bedrijf te vergroten. Verder zorgt het voor vertrouwen bij klanten wanneer een werknemer op locatie verschijnt in bedrijfskleding van jouw bedrijf. Wanneer je een werkjas met logo wilt, dan zijn er verschillende opties. Zo is het mogelijk om het logo op de bedrijfsjas te laten drukken. Een andere methode om een logo op een werkjas te plaatsen is borduren. Deze eeuwenoude techniek is nog steeds een veelgebruikte techniek wanneer het gaat om het bewerken van katoen. Dat borduren nog steeds enorm veel gebruikt wordt komt door de lange levensduur. Daarnaast geeft het items een luxe uitstraling.

Werkjassen bedrukken

Aandacht voor de hele keten

Als bedrijf zijn wij vanaf de eerste dag al bezig met duurzaam werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar verbeteringen te behalen zijn. Daarnaast heeft onze thuishaven, de Vasim flink geïnvesteerd in zonnepanelen waar we een groot deel van de energietoevoer uithalen. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Duurzaamheid en bedrukken gaan in theorie niet altijd goed samen. Door goed in te spelen op de ontwikkelingen en bewust met duurzaamheid bezig te zijn, proberen we het gehele proces zo goed mogelijk in te regelen.

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Werkjassen bedrukken

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van werkjassen?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je bedrijfskleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.