Werkpolo bedrukken

Werkpolo’s bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

werkpolo bedrukken

Werkpolo bedrukken op duurzame wijze

Een werkpolo bedrukken met een logo is een goede manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te verhogen tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Werkpolo’s bedrukken doe je bij Groenewas. We hebben een groot assortiment aan bedrijfskleding van hoge kwaliteit. Bij ons staat duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Zo werken wij alleen met merken waar wij 100% achter staan. Ons assortiment aan werkpolo’s bestaat uit slijtvaste materialen en wordt duurzaam geproduceerd. Hierdoor is de kleding inzetbaar voor verschillende werkzaamheden, zoals in de bouw of de horeca. Door middel van de verschillende druktechnieken kunnen wij kleding bedrukken in alle soorten en maten.

werkpolo bedrukken

Werkpolo bedrukken van slijtvaste materialen

Ons brede assortiment aan werkpolo’s is slijtvast en wordt duurzaam geproduceerd. Met behulp van duurzame druktechnieken als zeefdruk en transferdruk kunnen we de kleding voorzien van een bedrukking die net zo lang mee gaat als het kledingstuk zelf. Eén van de merken die aan al onze eisen voldoet zijn de werkpolo’s van het merk Carhartt. Dit bedrijf produceert op duurzame wijze en zorgt voor sterke en comfortabele werkkleding.

werkpolo bedrukken

Werkpolo bedrukken op verschillende wijze

De druktechnieken die gebruikt worden bij het bedrukken van werkpolo’s zijn voornamelijk zeefdruk en transferdruk. Welke druktechniek uiteindelijk gekozen wordt voor de opdracht is afhankelijk van het kleurgebruik en het materiaal van de kleding. Naast zeefdruk en transferdruk maken we bij Groenewas gebruik van DTG printing en Flex- en Flock foliedruk. In onze textieldrukkerij in Nijmegen hebben we alle relevante druktechnieken in huis. Dus ook voor het bedrukken van andere kledingstukken als bedrijfskleding kan je bij ons terecht.

werkpolo bedrukken

Werkpolo’s bedrukken met zeefdruk techniek

Wanneer je diepe kleuren wilt gebruiken in de bedrukking van je bedrijfspolo’s dan is de zeefdruk techniek de beste optie. Bij zeefdruk is er veel mogelijk. Afhankelijk van jouw stijl, toepassing en budget is het zelfs mogelijk om met verschillende kleureffecten te werken. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een metallic, fluor, goud of zilver kleureffect. Daarnaast zijn de kleuren eindeloos te gebruiken. Onze machines zijn high-end en we drukken op basis van het Pantone kleursysteem. Zo kunnen wij bij een eventuele herdruk gemakkelijk opnieuw de gekozen kleureneffecten hergebruiken. Ook bij herhaal opdrachten. Doordat we werken met geavanceerde machines is het mogelijk om zeefdruk bij grote oplages in te zetten. Afhankelijk van de gebruikte kleuren is het ook mogelijk om werkpolo’s te bedrukken in kleine oplages.

werkpolo bedrukken

Zeefdruk als meest duurzame printtechniek

Duurzaamheid was bij ons vanaf de eerste dag al een must-have. Vandaar dat wij sinds de start de druktechniek Zeefdruk al in onze armen hebben gesloten. We werken met inkt op waterbasis, die GOTS gecertificeerd is. Deze inkt bevat minder schadelijke stoffen en droogt op langere temperaturen dan pvc inkt. De afdrukken hebben een matte look en zachte feel. Hierdoor is het mogelijk om naast een bedrijfslogo ook andere bedrukkingen op de werkpolo’s te plaatsen. Een zeefdrukprint is zeer wasecht en blijft lang mooi van kleur. Je bedrijfskleding zeefdrukken is de investering meer dan waard.

werkpolo bedrukken

Aandacht voor de hele keten

Als bedrijf zijn wij vanaf de eerste dag al bezig met duurzaam werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar verbeteringen te behalen zijn. Daarnaast heeft onze thuishaven, de Vasim flink geïnvesteerd in zonnepanelen waar we een groot deel van de energietoevoer uithalen. Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan een beter klimaat. Duurzaamheid en bedrukken gaan in theorie niet altijd goed samen. Door goed in te spelen op de ontwikkelingen en bewust met duurzaamheid bezig te zijn, proberen we het gehele proces zo goed mogelijk in te regelen.

werkpolo bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van werkpolo's?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je bedrijfskleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.