Werkshirts bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Werkshirts bedrukken

Duurzaam werkshirts bedrukken

Je bedrijfslogo op je werkshirts bedrukken? Goede keuze wanneer je als bedrijf een professionele uitstraling wilt uitdragen naar jouw (potentiële) klanten. Bij Groenewas hebben we een groot assortiment aan bedrijfskleding. Daarnaast werken we op duurzame wijze en staat kwaliteit hoog in het vaandel. In theorie lijkt een textieldrukkerij niet goed samen te gaan met het thema duurzaamheid. Wij proberen hier echter het verschil in te maken. Als bedrijf zijn wij vanaf de eerste dag al bezig met duurzaam werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de hele keten met aandacht te kijken naar waar verbeteringen te behalen zijn. Zo heeft onze thuishaven de Vasim flink geïnvesteerd in zonnepanelen, waardoor een groot deel van de energietoevoer energieneutraal ingezet kan worden.

Werkshirts bedrukken

Werkshirts bedrukken van hoge kwaliteit materialen

Wij werken uitsluitend met merken waar wij 100% achter staan. Ons assortiment aan werkshirts bestaat uit slijtvaste materialen en wordt duurzaam geproduceerd. Hierdoor is de kleding inzetbaar voor verschillende werkzaamheden, zoals in de bouw maar ook de horeca. Met behulp van technieken als transferdruk en zeefdruk kunnen we de kleding voorzien van een bedrukking die een lange levensduur heeft. Wij zijn ervan overtuigd dat deze druktechnieken ervoor zorgen dat de houdbaarheid van de bedrukking even lang mee gaat als de kleding zelf.

Naast dat onze materialen van hoge kwaliteit zijn, maken we gebruik van de meest geavanceerde machines in de markt. Door deze machines zijn we in staat om de beste bedrukkingen te leveren. We hebben alle expertise in huis om jouw textiel volledig naar wens aan te leveren. Wij onderhouden goede relaties met onze leveranciers, waardoor we een groot aanbod aan werkshirts kunnen leveren. Naast werkshirts bedrukken we ook bedrijfskleding in andere categorieën, namelijk werkjassen of werkvesten.

Werkshirts bedrukken

Verschillende druktechnieken om werkshirts te bedrukken

Bij het bedrukken van bedrijfskleding zien we vaak de druktechnieken zeefdruk of transferdruk terug. Deze technieken zorgen voor een bedrukking met een lange levensduur en is over het algemeen zeer stevig. Ideaal tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Afhankelijk van het kleurgebruik en het materiaal van de kleding wordt de juiste druktechniek gekozen. In onze textieldrukkerij hebben we alle relevante druktechnieken in huis. Wanneer je andere soorten kleding wilt bedrukken, kan je ook bij ons terecht. Zo bedrukken we ook in de categorieën fashion, sportkleding en merchandise.

Door de geavanceerde machines die we gebruiken is het mogelijk om veel controle uit uit te oefenen op de uiteindelijke kwaliteit. Bij het bedrukken van werkshirts maken we meestal gebruik van zeefdruk of transferdruk.

Werkshirts bedrukken

Werkshirts bedrukken met zeefdruk techniek

Voor het bedrukken van diepe kleuren is zeefdruk de druktechniek die je nodig hebt. Deze druktechniek ligt aan de basis van onze druktechnieken en is veelzijdig in te zetten. Voornamelijk zetten we zeefdruk in voor grote oplages. Afhankelijk van het kleurgebruik is het ook mogelijk om kleine oplages te bedrukken.

Bedrukken werkshirts

Werkshirts bedrukken met transferdruk

Met behulp van transferdruk is het mogelijk om een label mooi en strak op een moeilijk te bereiken plek te bedrukken. Deze techniek maakt het bijvoorbeeld mogelijk om het label in de nek van de werkshirts te bedrukken. Bij transferdruk wordt de print indirect op het textiel aangebracht. Zo wordt de bedrukking eerst door middel van zeefdruk of full color aangebracht op een stuk folie. Door de opdruk vervolgens te verhitten met een hittepers kunnen we deze print op het textiel van de werkshirts bedrukken.

Werkshirts bedrukken

Werkshirts met logo bedrukken

Wanneer je werkzaamheden uitvoert in je bedrijfskleding, dan kan een werkshirt met logo niet ontbreken. Het hebben van een logo op de bedrijfskleding zorgt voor vertrouwen bij jouw klanten en verhoogt de naamsbekendheid van je bedrijf. Een werkshirt bedrukken heeft dus meerdere voordelen. Bij het bedrukken van een logo op een werkshirt zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het logo op de bedrijfsshirt te laten drukken of borduren. Borduren is een eeuwenoude techniek die in het hedendaagse leven nog steeds veel gebruikt wordt. Deze vorm van katoenbewerking zorgt voor een lange levensduur en geeft kledingstukken een luxe uitstraling.

Werkshirts bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.