Werktruien bedrukken

Werktruien duurzaam bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Werktruien bedrukken

Werktruien bedrukken van hoge kwaliteit

Professionele werktuien speelt een grote rol in de uitstraling van jouw bedrijf. Zo is het van belang dat jouw personeel goed voor de dag komt, wanneer hij of zij bij een opdrachtgever aan de slag gaat. Bij Groenewas helpen we jou bij het bedrukken van duurzame werktruien. Naast dat het bedrukken van je werktruien voor herkenbaarheid zorgt, draagt het ook bij aan de zichtbaarheid en veiligheid van je medewerkers op locatie, bijvoorbeeld door de toepassing van reflecterende bedrukking op de kleding te borduren.

Als textieldrukkerij in Nijmegen hebben we alle technieken in huis om jouw kleding geheel naar wens te bedrukken. We werken samen met verschillende leveranciers, waar we goede relaties mee onderhouden. Hierdoor hebben we een assortiment kunnen creëren wat volstaat aan alle eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Bij ons kan je terecht voor de beste kwaliteit organic clothing.

Kennis en ervaring met verschillende druktechnieken

Wij maken gebruik van geavanceerde machines waarmee we veel controle uit kunnen oefenen op de uiteindelijke kwaliteit. Ook kunnen we door deze machines bedrukken op hoge snelheid, waardoor het voor ons ook mogelijk is om grote aantallen werktruien te bedrukken. Het bedrukken van werktruien gaat voornamelijk met behulp van de druktechnieken zeefdruk en transferdruk. Deze druktechnieken zijn geschikt om werktruien te bedrukken op duurzame wijze.

Werktruien bedrukken met zeefdruk techniek

Door middel van de druktechniek zeefdruk is het mogelijk om diepe kleuren op de werktruien te bedrukken. Zeefdruk ligt aan de basis van onze druktechnieken en is veelzijdig inzetbaar. De stijlen in zeefdruk zijn legio, de kleuren zijn eindeloos. Bij zeefdruk bedrukken we werktruien op basis van het Pantone kleursysteem. Zo kunnen we bij een eventuele herdruk de origineel gekozen kleuren zo goed als mogelijk herhalen. Verder is het door het kleursysteem mogelijk om kleureffecten als metallic, fluor, goed en zilver te bedrukken. Afhankelijk van je stijl, toepassing en budget is er enorm veel mogelijk. Wij adviseren je graag bij het bedrukken van werktruien.

Naast dat de mogelijkheden onbegrensd zijn is het bedrukken van werktruien met behulp van zeefdruk de meest duurzame optie. Om deze manier van drukwerk in onze arme te sluiten was vanaf de eerste dag als een logische keuze.

Werktruien bedrukken met transferdruk techniek

Met transferdruk wordt een print indirect aangebracht op het textiel. Deze wordt eerst met zeefdruk of in full color aangebracht op een folie, waarna het met een hittepers op het textiel wordt gezet. Hierdoor is het mogelijk om op moeilijk te bereiken plekken als nog een bedrukking van top kwaliteit te plaatsen. Met behulp van transferdruk is het bijvoorbeeld mogelijk om een neklabel te plaatsen. De bedrukte transfers kunnen we bewaren, zodat we bij een eventuele herhaalopdracht snel kunnen leveren. Doordat de transferdruk indirect op het textiel wordt geplaatst, ontvang je bij een herhaalopdracht exact dezelfde print.

Duurzaam bedrijfskleding bedrukken

Duurzaamheid en bedrukken lijkt een tegenstrijdige combinatie, maar toch is het ook bij drukwerk mogelijk om dit op een milieuvriendelijke manier uit te voeren. Tegenwoordig kunnen we er niet meer om heen en is het van belang dat iedereen zijn steentje bijdraagt. Wij doen dit door uitsluitend te werken met inkt op waterbasis. Deze inkt bevat minder schadelijke stoffen dan plasticol inkt en droogt op lagere temperaturen. Onze textielcollectie bestaat voornamelijk uit biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen. Bedrijfskleding bedrukken op duurzame wijze is bij ons de norm. Zo dragen wij bij aan de gehele keten.

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit hooggekwalificeerde medewerkers, waarvan een groot aantal een achtergrond heeft in de modewereld. Hierdoor weten ze precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Als bedrijf hebben we alle kennis in huis om jouw bedrijf te voorzien van hoge kwaliteit kleding. Maak een afspraak en kom langs bij onze showroom, waar je de materialen en bedrukking zelf kunt bekijken en voelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met het bedrukken van werktruien?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je bedrijfskleding. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.