Crossfit shirt bedrukken

Crossfit shirt bedrukken

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Crossfit shirt bedrukken

Crossfit shirts bedrukken

Crossfit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd. Het dragen van flexibele en comfortabele kleding is hierbij een must. Wil je een crossfit shirt bedrukken met een eigen naam, logo of nummer? Dan kan je bij ons terecht voor verschillende soorten sportkleding en bedrukkingen. Met een bedrukking van je crossfit shirt kan je je sportoutfit personaliseren en een unieke uitstraling creëren. We doen dit onder andere voor sportclubs, maar ook voor sportteams en atleten. Met een bedrukt crossfit shirt vergroot je het teamgevoel. Daarnaast is het ook mogelijk om de sportkledij te voorzien van reflecterende prints, zodat je ook ‘s avonds kan blijven sporten.

Crossfit shirt bedrukken

Crossfit shirt bedrukken met tri-blends

Crossfit shirts bedrukken we door middel van tri-blends. Om de flexibiliteit en de hoge intensiteit van de bewegingen aan te kunnen, bestaat sportkleding doorgaans uit meerdere materialen. Deze kledingsoort wordt tri-blend genoemd. In de kleding komen drie verschillende materialen voor, namelijk: katoen, polyester en viscose. Met name de viscose zorgt voor een heel zacht, satijnen huidgevoel. Belangrijker nog is dat de stof licht en luchtdoorlatend is. Hierdoor kunnen zweet en warmte gemakkelijk het lichaam verlaten. De prints die we op tri-blends drukken hebben een mooie, zachte look.

Crossfit shirt bedrukken

Crossfit shirt bedrukken met flex- en flock foliedruk

Bij het bedrukken van sportkleding maken we voornamelijk gebruik van flex- en foliedruk. Deze druktechniek is geschikt bij het printen van lage aantallen of aantallen waar veel wisselingen in voorkomen, zoals bijvoorbeeld crossfit shirts met verschillende nummers of namen. Bij flex- en flock foliedruk wordt de folie met een plotter uitgesneden en met een hittepers gefixeerd op de kleding. Flex- en foliedruk blijft het langst mooi op een duurzame ondergrond.

Crossfit shirt bedrukken

Crossfit shirts bedrukken met een badge of logo

Voor een luxere uitstraling is het ook mogelijk om een logo of badge op een sportshirt te borduren. Deze eeuwenoude techniek wordt nog steeds veel ingezet. Dit is deels te wijten aan de lange levensduur. Daarnaast zorgt een borduurwerk ook voor een luxe uitstraling. Wanneer je jouw crossfit shirt net wat meer op wilt laten vallen, dan is borduren hiervoor een goede optie.

Crossfit shirt bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type sportkleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren sportkleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen we je helpen met het bedrukken van sportkleding?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van je crossfit shirt. Door middel van verschillende druktechnieken en de meest geavanceerde machines hebben we de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.