DTG printing

Digitaal printen op textiel (ook wel DTG printing genoemd – Direct to Garment) is een opkomende en vrij nieuwe druktechniek. Met DTG kunnen fotografische en full color afbeeldingen van hoge resolutie direct op kleding geprint worden. Dit is bijvoorbeeld een uitstekende methode voor foto’s met veel detail en logo’s met kleurverlopen. Het drukken werkt hetzelfde als bij een normale printer. Dit zorgt er ook voor dat afbeeldingen haarscherp en zeer realistisch gedrukt kunnen worden. 

DTG printen voor online business

Het DTG printen is nog een vrij jonge toepassing in onze branche, maar dat neemt niet weg dat we er veel gebruik van maken. We zijn in het bezit van de meest geavanceerde machine. DTG printing heeft als groot voordeel dat printen in kleine oplages veel voordeliger is. Dit maakt het dus mogelijk om je online shop te vullen met veel verschillende ontwerpen en hierbij lagere voorraden aan te houden. Deze manier van printen is dan ook vooral aan te raden voor modieuze artikelen met veel kleuren en een bescheiden oplage.

Met zowel DTG, als zeefdruk, kunnen we full color drukken en werken we met duurzame waterbasis inkten. De verschillen in feel en uitstraling kunnen hiermee geminimaliseerd worden. Hierdoor helpt Groenewas bij het schaalbaar maken van je business en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. De inkjet technologie van DTG printing zorgt voor een hoge resolutie en prachtige gedetailleerde kleuren. Zien hoe dit voor jou kan werken? Kom eens langs voor een testprint, of bekijk voorbeelden van ons drukwerk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: