Wil jij jouw ontwerp in hoge kwaliteit duurzaam laten bedrukken op textiel? Dan ben je bij ons op de juiste plek! Vanuit onze thuisbasis De Vasim helpen wij als textieldrukkerij al meer dan 15 jaar klanten van idee naar gepersonaliseerd eindproduct. We beschikken over een groot assortiment duurzaam textiel en werken met watergedragen inkten. Wat wij ook bedrukken, ieder ontwerp verdient kwaliteit en krijgt daarom onze volle aandacht.

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam ondernemen is voor ons de standaard. Wij willen niet dat ons drukwerk ten koste gaat van anderen. Daarom kiezen we voor organische materialen en duurzame technieken. We werken graag samen met bedrijven die dezelfde mindset hebben en gaan altijd voor langetermijnrelaties.

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Door onze jarenlange ervaring zijn we gegroeid tot specialisten in ons vak en kunnen we jou vandaag voorzien van het beste advies. Wij blijven innoveren in onze processen en technieken zodat jij altijd de beste kwaliteit krijgt.

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Van een borduursel op een kleine oplage caps, tot een hoge resolutie full color print op een omvangrijke collectie voor de retail. We hebben alle technieken in huis. Laat je adviseren door ons team, met ervaring in de textiel- en grafische industrie. 

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Als textieldrukkerij helpen we je graag bij het duurzaam bedrukken van kleding. Wij werken met verschillende druktechnieken en hebben de juiste expertise in huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.