Private label

Wil je een private label starten? Wij kunnen de productie hiervan volledig voor je verzorgen. Het is mogelijk om jouw designs op onze blanks te bedrukken, maar daarnaast is het ook mogelijk om zelfgeproduceerde kleding aanleveren. Met een mooi neklabel zet je de puntjes op de i. Ingenaaide geweven labels, gezeefdrukte transfers, of direct gedrukte labels. Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Wat is een private label?

Met een private label bied je producten aan die gelabeld zijn als jouw eigen merk. Dit zijn vaak bestaande producten, die jij voorziet van jouw design en merknaam. Het voordeel hiervan is dat je met kleine aantallen voor relatief lage prijzen jouw eigen brand op de mark kan zetten.

Duurzame blanks

Wil jij jouw eigen private label starten en gaat het daarbij met name over het design? Dan raden we je de blanks van merken als Stanley/Stella of Continental Clothing aan. Deze merken zijn beide gericht op duurzaam en kwalitatief textiel, bedoeld voor retail. Beide merken hebben slechts een kleine maataanduiding en zijn verder volledig te personaliseren. Ideaal voor re-branding. 

Wij werken zowel voor gevestigde merken, als voor opkomende nieuwe brands. Daarnaast adviseren we graag kleine ondernemers over hoe zij hun designs het best in the picture kunnen zetten. Ga het gesprek eens met ons aan, we kunnen meer voor je doen dan je wellicht zou denken.

 

DTG print private label
Private label design zeefdruk
Proudly printed in nimma

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: