Werkvesten bedrukken

Werkvesten bedrukken

Werkvesten bedrukken met een logo of bedrijfsnaam zorgt voor extra naamsbekendheid terwijl jij en jouw personeel bezig zijn met het uitvoeren van je alledaagse werkzaamheden. Dat is als bedrijf natuurlijk mooi meegenomen. Bij Groenewas hebben we een groot assortiment als het gaat om bedrijfskleding. Naast een breed assortiment werken wij op duurzame wijze en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Als bedrijf zijn we al sinds de eerste dag bezig met duurzaam werken. We hebben er dan ook alles aan gedaan om in de gehele keten te kijken naar mogelijke verbeteringen. Zo heeft onze thuishaven De Vasim flink geïnvesteerd in zonnepanelen, waardoor een groot gedeelte van onze energietoevoer energie neutraal ingezet kan worden.
Duurzaam & kwalitatief

Duurzaam & kwalitatief

Meer dan 15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring

Alle druktechnieken op één plek

Alle druktechnieken op één plek

Bedrukken werkvesten

Duurzaam bedrukken van werkvesten

Al meer dan 15 jaar duurzaam drukwerk. Als sinds de start houden wij ons nadrukkelijk bezig met duurzaamheid, zonder de kernactiviteiten van ons bedrijf uit het oog te verliezen. Waar het bedrukken van textiel in theorie niet de meest duurzame bezigheid is, doen wij er alles aan om onze kleding te bedrukken op duurzame wijze. Zo werken wij met biologische materialen en watergedragen inkten. Op deze manier maken we samen de wereld net een beetje mooier. De inkten die wij gebruiken om de werkvesten te bedrukken bevatten minder schadelijke stoffen dan bijvoorbeeld plastisol inkt en droogt lagere temperaturen. Hierdoor is er minder energie nodig om de inkt te laten drogen. Onze textielcollectie bestaat voornamelijk uit biologisch katoen en andere, natuurlijke stoffen die gecertificeerd zijn door bijvoorbeeld de Fairwear foundation, of het GOTS keurmerk voor biologisch textiel.

Bedrukken werkvesten

Meest duurzame druktechniek zeefdruk

Zeefdruk staat bij ons aan de basis van de druktechnieken. Het is veelzijdig en daarnaast één van de meest duurzame druktechnieken voor textiel. Voornamelijk bedrukken we met behulp van zeefdruk in grote oplages, maar wanneer je niet te veel kleuren gebruikt in je ontwerp, dan is het ook mogelijk om zeefdruk in te zetten voor kleinere oplages. De stijlen van zeefdruk zijn enorm en de kleuren oneindig. Onze geavanceerde machines en vakkundig personeel vormen een top combinatie en dat zie je terug in het resultaat.

We drukken op basis van het Pantone kleurensysteem. Zo kunnen we bij een eventuele herhaalopdracht gemakkelijk opnieuw dezelfde kleuren bedrukken. Daarnaast biedt deze manier van bedrukken veel mogelijkheden als je spreekt op kleureffecten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de kleding een metallic, fluor, gouden of zilveren look mee te geven. Afhankelijk van jouw budget, stijl en toepassingen is er enorm veel mogelijk. Laat je vooral verrassen door de mogelijkheden.

Bedrukken werkvesten

Transferdruk voor moeilijk te bedrukken plekken

Voor moeilijk te bedrukken plekken op het kledingstuk maken we gebruik van transferdruk. Daarmee kunnen we bijvoorbeeld een print mooi en strak in de nek zetten. De bedrukte transfer wordt indirect op de textiel aangebracht. Zo wordt deze eerst op een folie geplaatst, waarna het met een hittepers op het textiel wordt gezet. Met onze nieuwste generatie DTF printer (Direct to Film) is het mogelijk om full color transfers in zeer hoge resolutie te drukken. Deze transfers worden met de hittepers aangebracht op het textiel. Kunnen wij je helpen met het duurzaam bedrukken van kleding? Neem gerust eens contact ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkvesten bedrukken

Wij ontzorgen het gehele proces

Welk type bedrijfskleding je ook nodig hebt, we adviseren je graag over de mogelijkheden. Ons team bestaat uit een groep enthousiastelingen met een achtergrond in de modewereld. Naast dat ze hooggekwalificeerd zijn, weten ze door hun achtergrond ook precies wat er vanuit de markt gevraagd wordt. Naast dat de kleding er goed uit moet zien, is het ook van belang dat de juiste materialen gebruikt worden. Maak gerust een afspraak om een kijkje te nemen in onze showroom. Hier kan je de materialen en bedrukking zelf bekijken en aanvoelen. We leveren bedrijfskleding aan uiteenlopende branches en weten zodoende welke details voor een specifieke branche belangrijk zijn.

Wij werken voor

Kunnen wij je helpen met duurzaam bedrukte kleding?

Neem vrijblijvend contact met ons op om je wensen te bespreken of vraag een offerte aan.